Algemene informatie

Aanmelden

Natuurlijk zouden wij het fijn vinden als u zich aanmeldt als nieuwe klant bij onze dierenkliniek in Apeldoorn! Zowel eigenaren die nog geen dierenarts hebben als huisdiereigenaren die ook al staan ingeschreven bij een andere praktijk zijn van harte welkom. Als u zich via onderstaande button aanmeldt sturen wij u een waardebon van €7,50 toe, te verzilveren bij een consult of vaccinatie bij ons op de praktijk.

750korting apeldoorn

 

 

 

 

Openingstijden

Onze kliniek is op maandag, woensdag en vrijdag geopend van 10.00 uur-18.30 uur en op dinsdag en donderdag van 10.00 uur -20.00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak, zo beperken we de wachttijd voor u. U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom bij de balie. Hier kunt u terecht voor vragen, medicijnen, advies en voeding. Wilt u graag een afspraak maken, we staan u graag te woord. Parkeren is geen probleem, we beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. Uiteraard staan wij wel 24 uur per dag voor u en uw huisdier klaar in geval van spoed.

Afhalen van medicijnen en / of (dieet)voeders

U bent tijdens onze openingstijden van harte welkom aan de balie voor medicijnen en voer. Om u sneller en beter te kunnen helpen is het prettig als u van te voren uw bestelling telefonisch doorgeeft, of maakt u gebruik van ons bestelformulier. Uw bestelling staat dan bij de balie voor u klaar.

Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn werkt alleen volgens afspraak. Afspraken kunt u telefonisch maken. Hierbij hebt u de mogelijkheid om aan te geven of u voorkeur hebt voor behandeling door een bepaalde dierenarts. Wanneer u belt om een afspraak te maken, kunt u vrijwel altijd nog op dezelfde dag bij ons terecht.

Afrekenen

Afrekenen dient contant of met “pin” direct na de behandeling te geschieden tenzij anders met de behandelend dierenarts overeengekomen is. Declaraties worden belast met administratiekosten!
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden