Over ons

Wij heten u van harte welkom bij Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn.
In oktober 2010 zijn wij gestart met onze dierenkliniek aan de Henri Dunantlaan 231 in Apeldoorn. Nu ruim 5 jaar later zijn wij blij dat we zoveel eigenaren en hun dieren hebben ontmoet. We hebben mooie, ontroerende, verdrietige en grappige momenten met elkaar beleefd.
We blijven werken aan onze kwaliteit van zorg en persoonlijke en vriendelijke benadering van zowel eigenaar als dier en hopen hiermee nog meer mensen te bereiken.

Kent u ons nog niet? Weet u welkom! Loopt u eens binnen om kennis te maken en de sfeer te proeven. Of neemt u telefonisch contact met ons op: 055-3550830.

Wilt u voordelig kennis met ons maken? 

Natuurlijk zouden wij het fijn vinden als u zich aanmeldt als nieuwe klant! Zowel eigenaren die nog geen dierenarts hebben als huisdiereigenaren die ook al staan ingeschreven bij een andere praktijk zijn van harte welkom.

Als u zich via onderstaande button aanmeldt sturen wij u een waardebon van €7,50 toe, te verzilveren bij een consult of vaccinatie bij ons op de praktijk.

750korting apeldoorn

 

 

 

 

Om u alvast een indruk te geven van de kliniek een paar foto’s.

Spreekkamer apeldoorn

foto balie apeldoorn

Sterkliniek Dierenartsen BV

Wij vinden dat iedere branche naar een hoge kwaliteit dient te streven en dat deze kwaliteit herkenbaar moet zijn voor de consument en onafhankelijk- en buiten de beroepsgroep moet worden getoetst.
Sterkliniek Dierenartsen BV is een organisatie waarvan de deelnemers moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen, zowel op het gebied van de diergeneeskundige patiëntenzorg als de cliëntenzorg. De organisatie zelf voldoet aan de kwaliteitsmanagementnorm ISO 9001:2008, de deelnemers moeten aan dezelfde norm of vergelijkbaar kunnen voldoen. Dit alles wordt gecontroleerd door Lloyd’s Register Quality Assurance.
Of het nu een keizersnede, gezondheidsonderzoek, botoperatie of behandeling van suikerziekte betreft, uw huisdier kan rekenen op een moderne en verantwoorde medische zorg en de maximale inzet van ons team.

iso