Pre Consult bij aanschaf van nieuwe hond of pup.

Nieuwe hond of pup aanschaffen?

Denkt u na over de aanschaf van een nieuwe hond of pup? Denk dan eens aan het pre consult! In de praktijk merken we dat de aanschaf van een nieuwe huisgenoot regelmatig een impuls aankoop is en vallen we bij de eerste aanblik voor zo’n klein schattig beestje, of voor een verwaarloosd dier.Maar wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken, welke kosten brengt dit met zich mee en welke hond past eigenlijk goed bij mij. Welke gezondheidsrisico’s lopen bepaalde rassen, of een hond uit het buitenland?

pre consult

Heel veel vragen waarvan het goed is om daar vooraf eens bij stil te staan. Zoals u in bovenstaande piramide goed kunt zien begint verantwoord huisdier bezit met de belangrijkste stap. Aanschaf, identificatie, registratie en financiën. Om deze reden kunt u bij Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn terecht voor het pre consult. Een afspraak bij de dierenarts om al deze punten eens door te nemen en zo tot een weloverwogen besluit te komen. Onze Sterkliniek dierenartsen weten precies waar de gezondheidsproblemen zitten en geven u graag advies. Niet voor niets werken zij mee aan het verzamelen van gegevens over dit onderwerp en hier is recent ook wetenschappelijk over gepubliceerd!

Vragen of afspraak maken?

Heeft u hier vragen over of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan telefonisch contact met ons op: tel:055-355 08 30 of vult u ons contactformulier in, dan nemen wij contact met u op.

Wilt u meer lezen over verantwoord huisdieren bezit? Leest u verder op: verantwoord huisdierenbezit.