Spoedgeval

Spoed?
Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar in geval van spoed op telefoonnummer 055-355 08 30.
Van sommige zaken is zondermeer duidelijk dat snel ingrijpen gewenst is. Van andere is dat minder duidelijk. Telefonisch overleg is dan ook altijd mogelijk en verstandig.
Voor meer informatie over spoedgevallen en de eventuele behandeling:https://sterkliniek.nl/medische-informatie/spoedgeval/

Voor een routebeschrijving:

Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn

Henri Dunantlaan 231
7321 BA Apeldoorn
055-3550830


Klik hier voor een routebeschrijving

In de diensten maken wij ook gebruik van de ziekenhuisfaciliteiten van Sterkliniek Deventer. Voor sommige spoedeisende hulp kan het zijn dat u buiten de openingstijden van Sterkliniek dierenartsen Apeldoorn naar Deventer wordt verwezen. Gebruik de routeplanner voor uw route naar Sterkliniek Deventer.

Sterkliniek dierenartsen Deventer

Smeenkhof 12
7429 AX Deventer Colmschate
0570-653000

Klik hier voor een routebeschrijving

Natuurlijk zouden wij het fijn vinden als u zich aanmeldt als nieuwe klant! Zowel eigenaren die nog geen dierenarts hebben als huisdiereigenaren die ook al staan ingeschreven bij een andere praktijk zijn van harte welkom.

Als u zich via onderstaande button aanmeldt sturen wij u een waardebon van €7,50 toe, te verzilveren bij een consult of vaccinatie bij ons op de praktijk.

750korting apeldoorn