Sterplan, een langer en gezonder leven voor uw hond en kat.

Sterplan SterPlan ®
Een langer en gezonder leven voor uw hond en kat

Sterkliniek Dierenartsen heeft het welzijn van uw hond en kat samen met verantwoord huisdierenbezit hoog in het vaandel staan. Daarom is SterPlan ® ontwikkeld, een speciaal abonnement voor preventieve zorg voor de hond of kat. Voor een vast bedrag per maand krijgt uw hond of kat de preventieve zorg die nodig is voor een lang en gezond leven. Zo worden eventuele gezondheidsrisico’s al in een vroeg stadium ontdekt. Naast de verschillende gezondheidscontroles, vaccinaties op maat krijgt u met SterPlan® ook antiparasitaire producten voor uw huisdier. Daarnaast biedt SterPlan® ook nog andere voordelen. Kortom alles wat nodig is om uw hond en kat zo lang mogelijk gezond en gelukkig te houden!

Wat houdt SterPlan® in?
SterPlan® is door ervaren dierenartsen ontwikkeld om aandoeningen en ziekten tijdig vast te kunnen stellen of te voorkomen. SterPlan® bevat alle voorzorgsmaatregelen om een langer leven met behoud van kwaliteit voor uw hond en kat te bewerkstelligen.

Als huisdiereigenaar wordt u vanzelf voor de gezondheidscontroles en preventieve behandelingen opgeroepen, zodat u het niet kunt vergeten. SterPlan® zorgt er voor dat u samen met uw dierenarts de juiste en beste preventieve zorg biedt aan uw hond of kat.

Hoe werkt SterPlan®?
Voor SterPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw hond of kat gezondheidscontroles, een jaarlijkse vaccinatie op maat, ontwormingsproducten en producten tegen vlooien en teken. Tijdens de controle momenten krijgt u als eigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen aan de dierenarts of paraveterinair over problemen waar u aan denkt of waar u zich zorgen over maakt. SterPlan® bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw huisdier.

Waarom kiezen voor preventieve zorg?
Voorkomen is beter dan genezen, dat is preventieve zorg. Door regelmatige controles worden ziekten en aandoeningen tijdig bij uw hond of kat ontdekt en behandeld. Bij een tijdige behandeling zijn de vooruitzichten meestal beter en de behandelingskosten lager.

Omdat katten steeds ouder worden moeten bijvoorbeeld het gebit en de nieren langer goed functioneren. Bij de honden is het zo dat helaas veel honden(rassen) meer kwetsbaar zijn geworden wat de nodige gezondheidsproblemen met zich meebrengt. Preventieve diagnostiek en behandeling verlengen het leven van uw kat met behoud van levenskwaliteit.

Waarom kiezen voor een SterPlan® voor uw hond?
Met SterPlan® ontvangt uw hond belangrijke preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Gebitsproblemen, hartproblemen en tumoren worden vaak te laat pas ontdekt zonder regelmatige preventieve controles. SterPlan® zorgt ervoor dat uw hond minimaal twee keer per jaar door uw dierenarts wordt onderzocht. Vergeet niet dat 1 levensjaar van de hond vergelijkbaar is met 7 levensjaren van de mens.

Waarom kiezen voor een SterPlan® voor uw kat?
Met SterPlan® ontvangt uw kat belangrijke preventieve zorg die nodig is om zo lang mogelijk gezond te blijven. Katten verbergen hun pijn vaak en tonen gezondheidsproblemen moelijker dan bijvoorbeeld honden. Dit kan er voor zorgen dat u minder zichtbare signalen van uw kat over het hoofd ziet. SterPlan® zorgt ervoor dat uw kat minimaal twee keer per jaar door uw dierenarts wordt onderzocht. Vergeet niet dat 1 levensjaar van de kat vergelijkbaar is met 5 levensjaren van de mens.

Naast regelmatige controles biedt SterPlan® ook beschermende producten, vaccinaties en ook niet onbelangrijk: financieel voordeel!

Wilt u ook een gewone huisdierverzekering?
SterPlan® is een abonnement voor preventieve zorg voor honden en katten. Voor een vast bedrag per maand krijgt u een vastgesteld pakket aan producten en diensten. SterPlan® is geen verzekering en biedt dus geen dekking als uw hond of kat plotseling ziek wordt of een ongeval krijgt. Wilt u nooit voor onvoorziene kosten komen te staan en de beste behandeling mogelijk maken? Dan heeft u, naast SterPlan®, een huisdierenverzekering nodig.